Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Bruk kompatibilitetsmodus til Fix App ProblemerUse Compatibility Mode to Fix App Problems

Kompatibilitetsmodus

Windows oppdaterer ikke automatisk mange programmer som pleide å kjøre riktig på eldre versjoner av Windows. Kompatibilitetsmodus gjør det mulig å kjøre apper som krever en eldre versjon, og er enkel å bruke når det er nødvendig. Forsøk på å kjøre eldre programmer uten kompatibilitetsmodus kan forårsake problemer med operasjoner, og kan til og med redusere eller krasje systemet. Slik kan du kjøre eldre apper på en nyere versjon av Windows uten problem.

Slår på kompatibilitetsmodus

Bruk av kompatibilitetsmodus til å kjøre bestemte apper er enkelt, og kan settes til å kjøre bare med de som trenger det. Vær oppmerksom på at kompatibilitetsinnstillinger ikke skal brukes til utdatert antivirusprogramvare. Det er alltid tilrådelig å ha oppdatert antivirusprogramvare for å beskytte datamaskinen mot de nyeste online truslene.

Bruke Kompatibilitetsveiviseren er ett alternativ å bruke som er relativt guidet. Følg disse trinnene for å kjøre mange eldre programmer på Windows XP eller nyere versjoner.

Veiviseren for programkompatibilitet kan åpnes på denne måten:

 1. Klikk Start ( Windows Nøkkel + X i Windows 8)
 2. Klikk på Kontrollpanel
 3. Klikk Programmer når du sorterer etter kategori
 4. Klikk deretter på Bruk et eldre program med denne versjonen av Windows (eller Kjør programmer laget for tidligere versjoner av Windows )
 5. Følg instruksjonene i Feilsøking av programkompatibilitet


Use Compatibility Mode
Veiviseren for programkompatibilitet lar deg velge hvilket program du vil returnere med fra en omfattende liste.

Eller, for å slå på kompatibilitetsmodus direkte for individuelle apper:

 1. Finn installasjonskatalogen for hvert program, vanligvis plassert i Programfil-mappen i C: -drevet
 2. Høyreklikk på .exe- filen i programmappen
 3. Klikk Egenskaper i menyen som vises
 4. I vinduet Egenskaper som skulle komme opp, vil det være en rekke faner øverst med forskjellige etiketter. Klikk kategorien Kompatibilitet , som er til høyre for kategorien Generelt
 5. I kategorien Kompatibilitet vil det være en boks som heter Kompatibilitetsmodus . Innenfor det vil det være en avkrysningsboks, og ved siden av det vil spørre om du vil kjøre kompatibilitetsmodus for dette programmet
 6. Merk av for å aktivere kompatibilitetsmodus og hvilket operativsystem du vil kjøre den for. Hvis operativsystemet ditt er Vista, og programmet er for XP, velg XP i listen over operativsystemer å velge mellom


Use Compatibility Mode
Dette er hvordan kompatibilitetsmodusvinduet vil se ut til individuelle programmer.

En ting du bør huske på er at du må være administrator på datamaskinen, med en konto som kan gjøre endringer i datamaskinen og installerte programmer. Hvis du har en administrativ brukerkonto, vil du kunne leke med innstillingene for eldre programmer for å få dem til å fungere skikkelig.

Et annet kompatibilitetsalternativ for nettlesing

Et kompatibilitetsverktøy for nettsider er også tilgjengelig. Nettlesere som Internet Explorer inkluderer, til høyre for nettadresselinjen, en liten knapp som lar deg slå på Kompatibilitetsvisning. Dette er nyttig for nettsteder som krever en eldre versjon av IE for å kunne vises riktig. Knappen vises som et lite bilde av en side som er revet i to. Ellers kan den nås på verktøylinjen, hvor innstillingene også kan endres manuelt.

Kompatibilitetsmodusverktøyet er en måte du aldri trenger å bekymre deg for at programmer blir helt utdaterte etter kjøpet. Mange av disse kan fortsatt fungere godt uten å risikere en systemkrasj eller andre problemer som oppstår, slik at du får full utnyttelse av din PC og sparer penger på å oppdatere produkter som ikke må kjøpes.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt