Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Bruke Hashtags å organisere filer på CloudUsing Hashtags to Organize Files on the Cloud

Hashtaggen har vært et populært middel til å spore Internett-brukeraktivitet i mange år nå. Bortsett fra å bruke The Marketing Heaven for å øke sosiale signaler, bruker Millenials med et godt antall tilhengere på sosiale medier hashtaggen for å markedsføre forskjellige forretninger, tekster eller til og med bilder rundt på internett. “#” -Karakteren ble først vist på sosiale medier som Twitter, og har blitt et internasjonalt anerkjent symbol, og til og med på Newswicks siste omslag (#LastPrintIssue) for å representere deres bytte til et strengt online format. Hva er det som gjør hashtaggen så populær, og hvordan kan den implementeres i aktivitet utenfor Internett?

Using Hashtags to Organize Files
Riktig bruk av en hashtag i et Twitter-innlegg.

Den populære bruken av “#” Hashtag

I 2009 begynte “#” å vises enormt online på nettstedet Twitter som et middel til å organisere innlegg i forskjellige emner. Når en bruker legger ut på Twitter ved å bruke en hashtag på slutten av innlegget, vanligvis en setning som består av to eller tre relevante ord, kan innlegget automatisk sees av brukere som søker etter innlegg omtrent hvor som helst på nettet ved å bruke den aktuelle koden.

Andre nettsteder som YouTube har også brukt “#” -tegnet i brukerkommentarer som et middel til å overvåke brukeraktivitet uten behov for en administrator. Det har vist seg å være en ekstremt effektiv og populær måte å lagre informasjon på Internett. Siden mangelen på typisk bruk av “#” i vanlig tekst, gjør dette det til en god karakter som lett kan gjenkjennes som et symbol for hashtags.

Bruke Hashtag for å organisere data på skyen og andre steder

Ikke bare er hashtag-konseptet bra for online overvåkning av aktiviteter, men det har også vist seg å være en i stor grad nyttig måte å organisere filer og mapper på en datamaskin slik at de lettere blir lokalisert. Å knytte “#” som et prefiks til et filnavn kan gjøre det mulig for databasen å finne den umiddelbart, gjenkjenne hashtaggen slik at de raskt kan nås.

Lagring av informasjon for flere brukere over hele skyen (det enorme digitale rommet som er ment for masselagring) kan gjøres mye lettere når “#” eller et annet identifiserende tegn brukes til å organisere delte filer. For eksempel kan bruken av “#” tilskrives en mappe som inneholder filer som er relevante for en bruker, men bare hvis mappen fritt kan reise over systemer. Som et resultat kan en liste over fil- eller mappenavn som inneholder strengen med ord som følger koden, øyeblikkelig hentes, noe som sparer søketid når du leter etter individuelle mapper eller filer.

Bruke hashtags i Google Docs kan hjelpe til med å migrere filer, men bare individuelle filer kan inneholde hashtags ettersom Google Docs ikke samarbeider med brukernes PC-mapper og krever sine egne. Men ved å ha filer, for eksempel den unike tittelen “Family Picnic 3” etterfulgt av hashtaggen “# FamilyPicnic2012”, kan det gjøre det slik at alle filene blir samlet under den aktuelle taggen. Hvis en annen bruker ønsker å finne alle filene merket med en bestemt tagg, er alt som må søkes i systemet koden. Selve filen kan merkes med den spesifikke taggen, og uansett hvilken plattform skyen er delt på, skal hver fil som inneholder en merkingskode være lokaliserbar uten problemer.

Å stole på lokal lagring på egen hånd kan være en forferdelig avgjørelse i disse dager, da det å ha et skybasert lagringssystem kan gi tilgang til data på flere plattformer, noe som gjør datatap til en nesten utdatert frykt. Å velge masselagring, slik at brukere får tilgang til hashtagebaserte filsystemer, betyr at data kan lagres omtrent hvor som helst når som helst uten problemer. Dette systemet gir også mye tid spart på å søke etter data, når en fil med en “#” – forhåndsinnstilt etikett gjør databasen mer effektiv.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt