Sommarrea!
Upp till 40 % rabatt

på Premium Suite-paketet och få dessutom Parallels Toolbox GRATIS!

Spara
40
%
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

Att använda hashtags för att organisera filer på molnetUsing Hashtags to Organize Files on the Cloud

Hashtaggen har varit ett populärt sätt att spåra Internetanvändaraktivitet i flera år nu. Förutom att använda The Marketing Heaven för att öka sociala signaler, använder Millenials med ett stort antal följare på sociala medier hashtaggen för att marknadsföra olika affärer, texter eller till och med bilder på internet. “#” -Karaktären, som först visas på sociala medier som Twitter, har blivit en internationellt erkänd symbol, och till och med visas på Newswicks slutliga omslag (#LastPrintIssue) för att representera deras övergång till ett strikt onlineformat. Vad gör dock hashtaggen så populär, och hur kan den implementeras i aktiviteter utanför Internet?

Using Hashtags to Organize Files
Rätt användning av en hashtag i ett Twitter-inlägg.

Den populära användningen av “#” Hashtaggen

2009 började “#” att visas enormt online på webbplatsen Twitter som ett sätt att organisera inlägg i olika ämnen. När en användare poserar på Twitter med en hashtag i slutet av inlägget, vanligtvis en fras som består av två eller tre relevanta ord, kan inlägget automatiskt ses av användare som söker efter inlägg nästan var som helst på nätet med den specifika taggen.

Andra webbplatser som YouTube har också använt “#” -tecknet i användarkommentarer som ett sätt att övervaka användaraktivitet utan behov av en administratör. Det har visat sig vara ett extremt effektivt och populärt sätt att lagra information på Internet. Eftersom bristen på typisk användning av “#” i normal text gör detta till en bra karaktär som lätt kan kännas igen som en symbol för hashtags.

Använda Hashtag för att organisera data på molnet och någon annanstans

Inte bara är hashtag-konceptet bra för online-övervakning av aktiviteter, utan det har också visat sig vara ett till stor del användbart sätt att organisera filer och mappar på en dator så att de lättare finns. Att ansluta “#” som ett prefix till ett filnamn kan göra det möjligt för databasen att hitta den direkt, och känner igen hashtaggen så att de snabbt kan nås.

Att lagra information för flera användare över molnet (det massiva digitala utrymmet som är avsett för masslagring) kan göras mycket lättare när “#” eller annat identifierande karaktär används för att organisera delade filer. Till exempel kan användningen av “#” tillskrivas en mapp som innehåller filer som är relevanta för en användare, men bara om mappen kan resa över system fritt. Som ett resultat kan en lista med fil- eller mappnamn som innehåller strängen av ord som följer taggen omedelbart tas fram, vilket sparar söktid när du letar efter enskilda mappar eller filer.

Att använda hashtags i Google Docs kan hjälpa till att migrera filer, men bara enskilda filer kan innehålla hashtags eftersom Google Docs inte samarbetar med användarnas PC-mappar och kräver sina egna. Men genom att ha filer, till exempel den unika titeln “Family Picnic 3” följt av hashtaggen “# FamilyPicnic2012”, kan det göra det så att alla filer finns kollektivt under den specifika taggen. Om en annan användare vill hitta alla filer som är märkta med en viss tagg, är allt som behöver sökas i systemet taggen. Filen i sig kan märkas med den specifika taggen, och oavsett vilken plattform molnet är delat på bör varje fil som innehåller en märkningstagg vara lokaliserbar utan problem.

Att förlita sig på lokal lagring på egen hand kan vara ett fruktansvärt beslut i dessa dagar, eftersom att ha ett molnbaserat lagringssystem kan tillåta åtkomst till data på flera plattformar, vilket gör dataförlust till en nästan föråldrad rädsla. Att välja masslagring, vilket gör att användare får åtkomst till hashtagebaserade filsystem, vilket innebär att data kan lagras nästan var som helst när som helst utan krångel. Detta system gör det också möjligt att spara mycket tid på att söka efter data, när en fil med en “#” -fixerad etikett gör databasen mer effektiv.

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt