Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

En guide til Fatal System Error Blue Screen of Death feilA Guide to the FATAL SYSTEM ERROR Blue Screen of Death Error

Feilsøkingen “FATAL SYSTEM ERROR” BSOD (Blue Screen of Death) kan oppstå under initialiseringsprosessen for Windows XP. Denne feilen oppstår normalt når operativsystemet ikke kan finne en enhetsdriver (SYS-fil), eller hvis den eksisterende filen er skadet eller skadet. Denne feilen omtales i mange tilfeller som et systemkrasj, der systemet stopper på grunn av usikre driftsforhold. Dette betyr at installering av den nødvendige enhetsdriveren eller å erstatte den ødelagte filen, kan løse denne BSOD-feilen.

I noen situasjoner kan denne BSOD-feilen skyldes en ødelagt eller manglende User32.dll-fil, som er kjerneprosessen i Windows XP-operativsystemet som bygger brukergrensesnittet med installerte enheter. Funksjonalitetene i denne DLL-filen inkluderer kontrollpaneler for standardprosesser, behandling av brukerinnganger fra mus og tastatur, visning og styring av musepekeren og andre prosesser som relaterer til brukerinnganger og standardkontroller.

Denne BSOD-feilen er også kjent som “FATAL SYSTEM ERROR” og “Windows STOP0xC000026C” eller “Windows STOP0xc0000221 [Kan ikke laste enhetsdriveren] Driver_Name”, der Driver_Name er enhetsdriverfilen som forårsaket feilmeldingen. Noen brukere av Windows XP har rapportert denne BSOD-feilen, som vanligvis vises på skjermen under initialiseringen av systemet som:

FATAL SYSTEM ERROR

For å fikse feilmeldingen “FATAL SYSTEM ERROR” BSOD, identifiser hvilken av de to sannsynlige situasjonene som kan ha forårsaket feilen. Hvis feilen skyldes en manglende eller skadet enhetsdriverfil, installerer eller erstatter filen ved å åpne Windows XP Recovery Console. Du kan gjøre dette ved å sette inn Windows XP-CD-ROMen i CD- eller DVD-ROM-stasjonen for å starte datamaskinen på nytt og deretter trykke på R etter utseendet på skjermbildet Velkommen til oppsett. Når kommandoprompten vises, skriver du inn CD windows \ system32 \ drivers, og følger deretter instruksjonene for å gi nytt navn til den skadede driverfilen. Hvis du mangler en driverfil, følger du instruksjonene for å kopiere enhetsdriveren fra Windows XP-CD-ROMen til mappen for drivere.

Hvis feilen skyldes ødelagt eller manglende User32.dll-fil, følg prosedyrene for å åpne Windows XP Recovery Console, og skriv deretter inn CD-vinduer \ system32 når kommandoprompten vises, trykk ENTER, og skriv deretter ren user32.dll user32.bak og trykk ENTER for å gi nytt navn til DLL-filen.

Etter å ha utført noen av de to prosedyrene, skriv ut, og trykk deretter ENTER. Fjern Windows XP CD-ROM-en fra stasjonen og start datamaskinen på nytt. Hvis prosedyren ikke løser feilen, kan det hende du må utføre en reparasjonsinstallasjon eller en oppgradering av systemet på stedet.

Hvis disse to løsningene ikke løser problemet, kan du også prøve å trykke på F8-tasten mens datamaskinen din starter, og velg Avanserte alternativer og deretter Siste kjente gode konfigurasjon . Dette vil starte datamaskinen din med den siste kjente konfigurasjonen (dette er en systemgjenoppretting, men det bør ikke påvirke filene dine).

Som alltid vennligst legg igjen noen kommentarer eller spørsmål nedenfor i kommentarfeltet eller spør oss på ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt