Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Brænde en cd eller dvdBurn a CD or DVD

Mange biler har indbyggede cd-afspillere, der kan læse MP3-diske. Ofte læser dvd-afspilleren til dit tv læse billeder eller filmfiler fra en tom dvd. Eller til tider vil du faktisk lave en dvd, komplet med menuer, der afspiller indhold, når du sætter det i et drev.

For at gøre alt dette skal du brænde en disk, hvilket er en skræmmende måde at sige, at du vil kopiere indholdet til disken og færdiggøre det.

Forud for Windows 7 krævede dette specielle software, men Windows 7 har denne funktion indbygget. Vi dækker den nemme Windows 7-måde først, så nogle gratis software, der gør tricket på tidligere versioner af Windows.

Windows 7

Windows 7 har en grundlæggende cd / dvd-brændingsfunktionalitet indbygget. Du skal dog have den rigtige diskdrev. Se på forsiden af ​​drevet, og det vil normalt fortælle dig, hvilke formater den understøtter. CD-R og DVD-R kan kun brændes til en gang, og så sidder disken på den måde. En CD-RW eller DVD-RW kan skrives til flere gange. Og endelig har en DVD-DL to lag og meget mere plads til data end en typisk DVD.

Burn a CD or DVD

Hvis dit drev ikke kan skrive overhovedet, vil det sige “Reader” på det, og i så fald er du ude af lykke.

Indsæt nu bare den passende tomme cd eller dvd og kopier over alt indhold, du gerne vil opholde dig på den disk. Windows brænder automatisk det pågældende indhold til disken og afslutter det.

Nogle gange vil du oprette en .ISO fra et dvd-forfatterprogram komplet med menuer og så videre. (Vi kan lide DVD Styler .) Eller nogle software (som et nyt operativsystem) kommer i .ISO format og skal brændes til en disk og derefter startes fra for at være nyttigt. I så fald skal du blot trække .ISO’en til disken, og Windows håndterer resten.

Windows XP og Vista

ImgBurn er guldstandarden, hvis du ikke har Windows 7 (og selvom du gør det – det er meget mere fuldt udstyret end den indbyggede Windows 7-funktion.) Det fungerer endda for at brænde Blu-Ray- diske, hvis du har fik en fancy Blu-Ray brændende drev. (Og de bliver mere og mere almindelige.)

Brugergrænseflade til ImgBurn er lidt tekst-tung, men se efter det store ikon med en mappe, en pil og en disk. Det er virkelig alt hvad du behøver. Glem ikke, at hvis du vil oprette en komplet dvd, herunder menuer, skal du bruge en app som DVD Styler, og brug derefter ImgBurn til at oprette disken fra den resulterende fil.

Nu brænder du plader med lethed! Eventuelle spørgsmål om dette undertiden vanskelige emne? Spørg i kommentarerne eller på vores Facebook-side . Held og lykke!

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet