Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Brenne en CD eller DVDBurn a CD or DVD

Mange biler har innebygde CD-spillere som kan lese MP3-plater. Ofte vil DVD-spilleren som er koblet til TVen, lese bilder eller filmfiler fra en tom DVD. Eller noen ganger vil du faktisk lage en DVD, komplett med menyer, som spiller innhold når du legger det i en stasjon.

For å gjøre alt dette, må du brenne en plate, noe som er en skremmende måte å si at du vil kopiere innholdet til platen og fullføre det.

Før Windows 7 trengte dette spesiell programvare, men Windows 7 har denne funksjonen innebygd. Vi dekker den enkle Windows 7-måten først, så noen gratis programvare som vil gjøre trikset på tidligere versjoner av Windows.

Windows 7

Windows 7 har en grunnleggende CD / DVD brennende funksjonalitet innebygd. Du må imidlertid ha den riktige diskstasjonen, skjønt. Se på forsiden av stasjonen, og det vil vanligvis fortelle deg hvilke formater den støtter. CD-R og DVD-R kan bare brennes til en gang, og så er platen fast slik. En CD-RW eller DVD-RW kan skrives til flere ganger. Og til slutt har en DVD-DL to lag og mye mer plass for data enn en vanlig DVD.

Burn a CD or DVD

Hvis stasjonen din ikke kan skrive i det hele tatt, vil det si “Reader” på den, og i så fall er du ute av lykke.

Nå bare sett inn den riktige tomme CDen eller DVDen og kopier over alt innholdet du vil ha på disken. Windows vil automatisk brenne det innholdet på platen og fullføre det.

Noen ganger vil du opprette en .ISO fra et DVD authoring program komplett med menyer og så videre. (Vi liker DVD Styler .) Eller noen programvare (for eksempel et nytt operativsystem) kommer inn i .ISO format og må brennes til en plate og deretter oppstartes fra for å være nyttig. I så fall skal du bare dra .ISO til platen, og Windows vil håndtere resten.

Windows XP og Vista

ImgBurn er gullstandarden hvis du ikke har Windows 7 (og selv om du gjør det – det er mye mer fullverdig enn den innebygde Windows 7-funksjonen.) Det fungerer til og med for å brenne Blu-Ray- plater, hvis du har har en fancy Blu-Ray-brennstasjon. (Og de blir mer og mer vanlige.)

Brukergrensesnittet til ImgBurn er litt tekst-tungt, men se etter det store ikonet med en mappe, en pil og en plate. Det er egentlig alt du trenger. Ikke glem at hvis du vil lage en komplett DVD, inkludert menyer, bruk en app som DVD Styler, og bruk ImgBurn for å lage disken fra den resulterende filen.

Nå brenner du plater enkelt! Eventuelle spørsmål om dette noen ganger vanskelige emnet? Spør i kommentarene eller på vår Facebook-side . Lykke til!

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt