Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Polttaa CD-tai DVDBurn a CD or DVD

Monissa autoissa on sisäänrakennetut CD-soittimet, jotka voivat lukea MP3-levyjä. Usein televisioon liitetty DVD-soitin lukee kuvien tai elokuvien tiedostoja tyhjältä DVD-levyltä. Tai joskus haluat luoda DVD-levyn, jossa on valikoita, jotka toistavat sisältöä, kun laitat sen levyasemaan.

Jotta voit tehdä kaiken tämän, sinun on poltettava levy, joka on puoliksi pelottava tapa sanoa, että haluat kopioida sisällön levylle ja viimeistellä sen.

Ennen Windows 7 -ohjelmaa tämä vaaditaan erityisohjelmistoa, mutta Windows 7: lla on tämä ominaisuus sisäänrakennettu. Se kattaa helppokäyttöisen Windows 7 -järjestelmän, sitten muutamia vapaita ohjelmistoja, jotka tekevät temppua aikaisemmista Windows-versioista.

Windows 7

Windows 7: ssä on sisäänrakennettu CD / DVD-levyjen perustoiminto. Sinulla on kuitenkin oltava oikea levyasema. Katso taajuusmuuttajan etuosaa, ja se kertoo yleensä, mitä muotoja se tukee. CD-R- ja DVD-R-levyjä voidaan polttaa vain kerran, ja levy on näin kiinni. CD-RW- tai DVD-RW-levy voidaan kirjoittaa useaan kertaan. Ja lopuksi, DVD-DL: llä on kaksi kerrosta ja paljon enemmän tilaa kuin tyypillinen DVD.

Burn a CD or DVD

Jos asema ei voi kirjoittaa lainkaan, se sanoo “Reader” sen päälle ja siinä tapauksessa et ole onnea.

Laita nyt sopiva tyhjä CD- tai DVD-levy ja kopioi kaikki sisältö, jonka haluat asua. Windows polttaa sisällön automaattisesti levylle ja viimeistelee sen.

Joskus luodaan .ISO DVD-ohjelmasta, jossa on valikot ja niin edelleen. (Pidämme DVD Styleria .) Tai jotkin ohjelmistot (kuten uusi käyttöjärjestelmä) tulevat .ISO-muodossa ja ne on poltettava levylle ja käynnistettävä sitten hyödyllisiksi. Siinä tapauksessa vedä .ISO levylle ja Windows käsittelee loput.

Windows XP ja Vista

ImgBurn on kultainen standardi, jos sinulla ei ole Windows 7 -puhelinta (ja vaikka et, se on paljon täydellisempi kuin sisäänrakennettu Windows 7 -toiminto.) Se toimii jopa Blu-Ray- levyjen polttamiseen, jos olet sai fancy Blu-Ray polttava asema. (Ja ne ovat yhä yleisempiä.)

ImgBurnin käyttöliittymä on hieman tekstipainoinen, mutta etsi iso kuvake kansion, nuolen ja levyn kanssa. Se on todella kaikkea mitä tarvitset. Älä unohda, että jos haluat luoda täydellisen DVD: n sisältäen valikoita, käytä DVD Stylerin sovellusta, käytä sitten ImgBurnia luodaksesi levyn tuloksena olevasta tiedostosta.

Nyt poltat levyjä helposti! Onko sinulla kysymyksiä tästä joskus hankalaa aiheesta? Kysy kommentit tai Facebook-sivulta . Onnea!

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta