Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Opas RAJA IMAGE UNSUPPORTED Blue Screen of Death ErrorA Guide to the BOUND IMAGE UNSUPPORTED Blue Screen of Death Error

Windows XP: n, Vistan, 2000, 2008 ja Windows 7: n ja 8: n alustusprosessin BOUND_IMAGE_UNSUPPORTED BSOD (Blue Screen of Death) -virhe saattaa näkyä. Tämä tarkoittaa, että käynnistysprosessissa on esiintynyt ongelma virheellisen tai puuttuvan virheen vuoksi ohjain ja tietokoneen hätäpysäytys on toteutettu vahingoittumisen ja tietojen menettämisen estämiseksi.

2

BSOD-virheen aiheuttavat yleensä laitteisto- tai laiteohjaimen ongelmat, kuten vanhentunut, vioittunut tai vahingoittunut ajuri. Se voi johtua myös äskettäin asennetusta laitteesta tai ohjaimesta, joka ei ole yhteensopiva tietokoneen ja käyttöjärjestelmän kanssa.

Tämä BSOD-virhe tunnetaan myös nimellä “BOUND_IMAGE_UNSUPPORTED” ja “STOP 0x00000097”. Jotkut Windows OS: n käyttäjät ovat ilmoittaneet tämän virheen, joka yleensä ilmestyy näytölle järjestelmän alustuksen aikana seuraavasti:

Voit korjata BOUND IMAGE UNSUPPORTED BSOD -ohjelman asentamalla uusimmat ohjelmistopäivitykset Windows-ohjelmasta sekä päivittämällä tai saattamalla uusimmat ohjainten versiot.

Voit ratkaista BSOD: n asentamalla Windows-ohjelmistopäivitykset. Sinun on tarkistettava sekä kriittisten että muiden kuin kriittisten päivitysten saatavuus Internet Explorerin (IE) avulla. Jos haluat asentaa päivitykset käsin, avaa IE, valitse Työkalut ja valitse sitten Windows Updates. Noudata näyttöön tulevia ohjeita ja kehotteita lataamaan ja asentamaan päivityksiä.

Vaihtoehtoisesti voit käyttää Driver Reviver -ohjelmaa päivittämään tietokoneesi ohjaimet. Jos vanhan ajurin aiheuttaja on ongelma, tämä korjaa ongelman.

Voit korjata BSOD-virheen, joka johtuu ohjaimen ongelmista. Voit asentaa viimeisimmät versiot, erityisesti piirisarjoja ja videolaitteita varten, käymällä Intelin, Nvidian ja ATI: n virallisilla latauskohteilla tai Intelin ja AMD piirisarja- ja prosessoriohjaimille. Voit myös ratkaista tämän ongelman kääntämällä laiteohjaimen takaisin versiolle, joka on ennen virheen aiheuttamaa ajurin päivitystä. Kuljettajan palautusprosessia voi käyttää Laitehallinnasta.

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta