Zomeruitverkoop!
Tot 40% korting

op het Premium Suite-pakket, en krijg Parallels Toolbox GRATIS!

Bespaar
40
%
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Een gids voor de gebonden IMAGE UNSUPPORTED Blue Screen of Death FoutA Guide to the BOUND IMAGE UNSUPPORTED Blue Screen of Death Error

De BOUND_IMAGE_UNSUPPORTED BSOD-fout (Blue Screen of Death) kan verschijnen tijdens het initialisatieproces voor Windows XP, Vista, 2000, 2008 en Windows 7 en 8. Het betekent dat er een probleem is opgetreden tijdens het opstartproces als gevolg van een defect of het ontbreken van stuurprogramma en de noodstop van de computer is geïmplementeerd om schade en gegevensverlies te voorkomen.

2

De BSOD-fout wordt meestal veroorzaakt door problemen met hardware- of apparaatstuurprogramma’s, zoals een verouderde, beschadigde of beschadigde driver. Het kan ook te wijten zijn aan een recent geïnstalleerde hardware of stuurprogramma dat niet compatibel is met de computer en het besturingssysteem.

Deze BSOD-fout is ook bekend als “BOUND_IMAGE_UNSUPPORTED” en “STOP 0x00000097”. Sommige gebruikers van Windows OS hebben deze fout gemeld, die normaal op het scherm verschijnt tijdens de initialisatie van het systeem als:

U kunt het BOUND IMAGE UNSUPPORTED BSOD oplossen door de nieuwste software-updates van Windows te installeren en door de nieuwste versie van stuurprogramma’s bij te werken of te downloaden.

Om de BSOD op te lossen door Windows-software-updates te installeren, moet u controleren of er zowel essentiële als niet-essentiële updates beschikbaar zijn via Internet Explorer (IE). Als u updates handmatig wilt installeren, opent u IE, klikt u op Extra en kiest u vervolgens Windows-updates. Volg de instructies en aanwijzingen die op het scherm verschijnen om updates te downloaden en installeren.

Als alternatief kunt u Driver Reviver gebruiken om uw computerstuurprogramma’s bij te werken. Als een verouderde driver de oorzaak is van het probleem, lost dit het probleem op.

Om de BSOD-fout op te lossen die wordt veroorzaakt door problemen met stuurprogramma’s, kunt u de nieuwste versies installeren, met name voor chipset- en videostuurprogramma’s, door de officiële downloadsites van Intel, Nvidia en ATI voor videostuurprogramma’s of de downloadsites van Intel en AMD voor chipset- en CPU-stuurprogramma’s. U kunt dit probleem ook oplossen door een apparaatstuurprogramma terug te zetten naar een versie voorafgaand aan een stuurprogramma-update waarvan is vastgesteld dat deze de fout veroorzaakt. Het stuurprogramma-terugdraaiproces is toegankelijk via Apparaatbeheer.

Was this post helpful?
Yes
No

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten PC-prestaties - Vrij.

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten

PC-prestaties - Vrij.

Installeer Driver Reviver


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

Pin het op Pinterest

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer