Sommarrea!
Upp till 40 % rabatt

på Premium Suite-paketet och få dessutom Parallels Toolbox GRATIS!

Spara
40
%
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

En guide till den bundna IMAGE STÖDS Blåskärm felA Guide to the BOUND IMAGE UNSUPPORTED Blue Screen of Death Error

Felet BOUND_IMAGE_UNSUPPORTED BSOD (Blue Screen of Death) kan uppstå under initialiseringsprocessen för Windows XP, Vista, 2000, 2008 och Windows 7 och 8. Det betyder att ett problem har uppstått under startprocessen på grund av felaktig eller saknad föraren, och datorns nödstopp är implementerad för att förhindra skador och förlust av data.

2

BSOD-felet orsakas oftast av problem med hårdvaru- eller drivrutiner, till exempel en föråldrad, skadad eller skadad drivrutin. Det kan också bero på en nyligen installerad hårdvara eller drivrutin som inte är kompatibel med datorn och operativsystemet.

Det här BSOD-felet är också känt som “BOUND_IMAGE_UNSUPPORTED” och “STOP 0x00000097”. Vissa användare av Windows OS har rapporterat detta fel som normalt visas på skärmen under initialiseringen av systemet som:

Du kan lösa BOUND IMAGE UNSUPPORTED BSOD genom att installera de senaste programuppdateringarna från Windows, och uppdatera eller få de senaste versionerna av drivrutiner.

För att lösa BSOD genom att installera Windows-programuppdateringar måste du kontrollera tillgängligheten för både kritiska och icke-kritiska uppdateringar med Internet Explorer (IE). För att installera uppdateringar manuellt, öppna IE, klicka på Verktyg och välj sedan Windows Update. Följ anvisningarna och anvisningarna som visas på skärmen för att hämta och installera uppdateringar.

Alternativt kan du använda Driver Reviver för att uppdatera datorns drivrutiner. Om en föråldrig drivrutin är orsaken till problemet kommer det här att åtgärda problemet.

För att lösa BSOD-felet som orsakas av drivrutinproblem kan du installera de senaste versionerna, särskilt för chipset och videodrivrutiner, genom att besöka de officiella nedladdningswebbplatserna Intel, Nvidia och ATI för videodrivrutiner eller nedladdningswebbplatser av Intel och AMD för chipset och CPU-drivrutiner. Du kan också lösa problemet genom att rulla tillbaka en drivrutin till en version före en drivrutinsuppdatering som har identifierats för att orsaka felet. Återställningsprocessen för drivrutinen kan nås från Enhetshanteraren.

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt