Zomeruitverkoop!
Tot 40% korting

op het Premium Suite-pakket, en krijg Parallels Toolbox GRATIS!

Sla op
40
%
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Een gids voor de APC INDEX MISMATCH Blue Screen of Death FoutA Guide to the APC INDEX MISMATCH Blue Screen of Death Error

De BSOD (Blue Screen of Death) -fout “APC INDEX MISMATCH” verschijnt op het scherm tijdens het initialisatieproces voor Windows wanneer er een verkeerde draad is tussen de APC-index (Asynchronous Procedure Calls) en een apparaatstuurprogramma dat werkt in de kernelmodus van het systeem. Het wordt geactiveerd door gebeurtenissen die het onjuist afsluiten van de computer, onvolledige installatie of het verwijderen van een programma, herstel na een virusaanval en corruptie van het systeemgeheugen tot gevolg hebben waardoor vermeldingen in de Windows-systeembestanden worden verwijderd. De beschadigde bestanden veroorzaken verkeerd verbonden informatie die de BSOD-fout produceert.

In sommige gevallen is deze BSOD-fout het gevolg van een hoog RAM-geheugen (Random Access Memory) dat de mogelijkheden van het BIOS (Basic Input / Output System) en het moederbord overschrijdt.

Deze BSOD-fout is ook bekend als “APC_INDEX_MISMATCH” en “Windows STOP 0x00000001”. Het kan verschijnen tijdens de initialisatie van het systeem, overgang naar de slaapstand en wanneer een CD of DVD in het CD- of DVD-ROM-station is geplaatst. bericht adviseert de gebruiker dat het afsluiten noodzakelijk is om schade aan het systeem te voorkomen, en kan verschijnen als:

APC INDEX MISMATCH

Om de BSOD-fout “APC INDEX MISMATCH” te herstellen, kunt u Windows op een eerder tijdstip herstellen. Dit proces kan recent geïnstalleerde stuurprogramma’s en toepassingen verwijderen die mogelijk de BSOD-fout hebben veroorzaakt, maar heeft geen invloed op de persoonlijke bestanden die op de computer zijn opgeslagen. Klik hiervoor op de knop Start en controleer progressief de menu-opties Alle programma’s, Bureau-accessoires, Systeemwerkset en klik vervolgens op Systeemherstel. Markeer de optie “Herstel de computer naar een eerdere tijd” in het menu, klik op Volgende bij de prompt en kies het nieuwste systeemherstelpunt in de gepresenteerde lijst wanneer de optie “Klik op een herstelpunt” wordt weergegeven. Klik op Volgende in de volgende bevestigingsvensters en start de computer opnieuw op wanneer de restauratie is voltooid.

Om te voorkomen dat deze BSOD-fout zich opnieuw voordoet, moet u ervoor zorgen dat alle systeemupdates van Windows zijn geïnstalleerd. Controleer ook het geïnstalleerde stuurprogramma op hardwareapparaten, zoals stuurprogramma’s voor chipsets en video-apparaten om te controleren of de nieuwste versies zijn geïnstalleerd. U kunt dit doen door te controleren op de officiële downloadsites voor deze apparaten.

Laat zoals altijd opmerkingen of vragen achter in de commentarensectie of stel ons een vraag op ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
NoNiet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

Pin het op Pinterest

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer