Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

En guide til APC INDEX MISMATCH Blue Screen of Death fejlA Guide to the APC INDEX MISMATCH Blue Screen of Death Error

Fejlmeddelelsen “APC INDEX MISMATCH” BSOD (Blue Screen of Death) vises på skærmen under initialiseringsprocessen for Windows, når der er en fejlparat tråd mellem APC (Asynchronous Procedure Calls) indekset og en enhedsdriver, der opererer i kernel-tilstanden af systemet. Det udløses af begivenheder, der omfatter ukorrekt afbrydelse af computeren, ufuldstændig installation eller afinstallation af et program, opsving fra et virusangreb og korruption af systemhukommelsen, der resulterer i sletning af poster i Windows-systemfiler. De beskadigede filer forårsager fejlagtigt forbundne oplysninger, der producerer BSOD fejlen.

I nogle tilfælde skyldes denne BSOD-fejl en høj RAM (Random Access Memory), der overstiger mulighederne for Basic Input / Output System (BIOS) og bundkortet.

Denne BSOD-fejl er også kendt som “APC_INDEX_MISMATCH” og “Windows STOP 0x00000001”. Det kan forekomme under systeminitialisering, overgang til dvaletilstand, og når en cd eller dvd er indsat i cd- eller dvd-rom-drevet. Fejlen meddelelsen anbefaler brugeren, at afbrydelsen er nødvendig for at forhindre skade på systemet og kan vises som:

APC INDEX MISMATCH

For at rette fejlen “APC INDEX MISMATCH” BSOD kan du gendanne Windows til et tidligere tidspunkt. Denne proces kan fjerne fjernstyrede drivere og programmer, der muligvis har forårsaget BSOD-fejlen, men påvirker ikke de personlige filer, der er gemt i computeren. For at gøre dette skal du klikke på knappen Start og gradvist kontrollere menuvalgene Alle programmer, tilbehør, systemværktøjer og derefter klikke på Systemgendannelse. Fremhæv muligheden for at “Gendan computeren til en tidligere tid” fra menuen, klik på Næste på prompten, og vælg det seneste systemgendannelsespunkt fra den præsenterede liste, når den vises med mulighed for “Klik på et gendannelsespunkt”. Klik på Næste i de efterfølgende bekræftelsesvinduer, og genstart computeren, når restaureringen er afsluttet.

For at forhindre gentagelse af denne BSOD-fejl, skal du sørge for at alle Windows-systemopdateringer er blevet installeret. Kontroller også den installerede driver for hardwareenheder, som drivere til chipsets og videoenheder for at sikre, at de nyeste versioner er installeret. Du kan gøre dette ved at tjekke på de officielle downloadsites for disse enheder.

Som altid bedes du forlade nogen kommentarer eller spørgsmål nedenfor i kommentarfeltet eller spørg os et spørgsmål på ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet