Zomeruitverkoop!
Tot 40% korting

op het Premium Suite-pakket, en krijg Parallels Toolbox GRATIS!

Bespaar
40
%
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Een gids voor de poging tot schrijven naar beveiligde opslag Blue Screen of Death Error CMA Guide to the ATTEMPTED WRITE TO CM PROTECTED STORAGE Blue Screen of Death Error

De foutmelding “PASVOORGAANDE SCHRIJF NAAR CM BEVEILIGDE OPSLAG” BSOD (Blue Screen of Death) kan verschijnen wanneer de computer tijdens het initialisatieproces voor Windows Vista, Windows 7 en 8 en Windows 2008 abrupt wordt afgesloten. Dit betekent dat een apparaatstuurprogramma defect is geprobeerd te schrijven naar de alleen-lezen beveiligde opslag van de configuratiemanager (CM). Het abrupt afsluiten van de computer wordt automatisch uitgevoerd om gegevensverlies te voorkomen.

In de meeste situaties kan deze BSOD-fout worden veroorzaakt door defecte bewerkingen die worden uitgevoerd door een stuurprogramma, een nieuw geïnstalleerde toepassing of een update van het besturingssysteem. In sommige gevallen wordt deze fout veroorzaakt door de activiteit van malware zoals Trojaanse paarden en virussen.

Deze BSOD-fout is ook bekend als “ATTEMPTED_WRITE_TO_CM_PROTECTED_STORAGE” en “STOP 0x0000011C” .In sommige gevallen is het stuurprogramma dat probeerde naar de beveiligde opslag te schrijven, geïdentificeerd op het BSOD-scherm. Sommige gebruikers van Windows hebben deze fout gemeld, die normaal op het scherm tijdens de initialisatie van het systeem.

Om de BSOD-fout “AANGEPASTE WRITE NAAR CM BEVEILIGDE OPSLAG” te herstellen, moet u de computer controleren op recent geïnstalleerde hardware, apparaatstuurprogramma’s of andere verwante software, zoals servicepacks en software-updates. Om de fout op te lossen, kunt u de Last Known Good Configuration-functie gebruiken. Dit is een optie waarmee u de computer kunt opstarten door gebruik te maken van de nieuwste instellingen en configuraties die hebben gewerkt. Dit proces herstelt de stuurprogramma-instellingen en register-informatie op het laatste moment dat de computer normaal werkt.

Hiertoe moet u de computer opnieuw opstarten en op F8 drukken wanneer de op tekens gebaseerde menu-opties worden weergegeven op het scherm, dat u de Windows Advanced Options biedt. U kunt de pijltjestoetsen gebruiken om Laatste bekende juiste configuratie te selecteren en vervolgens op Enter drukken. Met dit proces kunt u herstellen van nieuw geïnstalleerde stuurprogramma’s die niet compatibel zijn met het besturingssysteem van de computer en van de installatie van hardware die niet wordt ondersteund.

Om niet-ondersteunde hardware te verwijderen, klikt u op de knop Start, typt u Apparaatbeheer in het zoekvenster en klikt u erop wanneer deze in de lijst met zoekresultaten wordt weergegeven. Klik op de kleine pijlpictogrammen om alle categorieën in de hardwarestructuur uit te vouwen. Klik met de rechtermuisknop om apparaten te verwijderen met een rood kruisje.

Laat zoals altijd opmerkingen of vragen achter in de commentarensectie of stel ons een vraag op ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
No

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten PC-prestaties - Vrij.

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten

PC-prestaties - Vrij.

Installeer Driver Reviver


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

Pin het op Pinterest

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer