Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

En guide til FORSØKTE skrive til CM Protected Storage Blue Screen of Death feilA Guide to the ATTEMPTED WRITE TO CM PROTECTED STORAGE Blue Screen of Death Error

Feilmeldingen “ATTEMPTED WRITE TO CM PROTECTED STORAGE” BSOD (Blue Screen of Death) kan oppstå når datamaskinen brått slår seg ned under initialiseringsprosessen for Windows Vista, Windows 7 og 8 og Windows 2008. Det betyr at en defekt enhetsdriver har forsøkte å skrive til skrivebeskyttet lagring av konfigurasjonsbehandling (CM). Den brå avslutningen av datamaskinen blir automatisk utført for å forhindre tap av data.

I de fleste tilfeller kan denne BSOD-feilen skyldes feil operasjoner utført av en enhetsdriver, et nylig installert program eller en operativsystemoppdatering. I noen tilfeller er denne feilen forårsaket av skadelig programvare som trojanere og virus.

Denne BSOD-feilen er også kjent som “ATTEMPTED_WRITE_TO_CM_PROTECTED_STORAGE” og “STOP 0x0000011C”. I noen tilfeller ble driveren som forsøkte å skrive til den beskyttede lagringen, identifisert på BSOD-skjermen. Noen brukere av Windows har rapportert denne feilen, som vanligvis vises på skjermen under initialiseringen av systemet.

For å fikse feilen “ATTEMPTED WRITE TO CM PROTECTED STORAGE” BSOD, må du sjekke datamaskinen for nylig installert maskinvare, enhetsdriver eller annen relatert programvare, for eksempel servicepakker og programvareoppdateringer. For å løse feilen kan du bruke funksjonen Siste kjente gode konfigurasjon, som er et alternativ som lar deg starte datamaskinen ved å bruke de siste innstillingene og konfigurasjonene som fungerte. Denne prosessen gjenoppretter driverinnstillingene og registrasjonsinformasjonen den siste tiden datamaskinen vanligvis kjører.

For å gjøre dette må du starte datamaskinen på nytt og trykke på F8 når de tegnbaserte menyalternativene vises på skjermen, som gir deg de avanserte Windows-alternativene. Du kan bruke piltastene til å markere sist kjente gode konfigurasjon, og trykk på Enter. Denne prosessen lar deg gjenopprette fra nylig installerte drivere som er inkompatible med datamaskinens operativsystem, og fra installasjon av maskinvare som ikke støttes.

Hvis du vil avinstallere ikke-støttet maskinvare, klikker du på Start-knappen, skriver Enhetsbehandling i søkevinduet og klikker på den når den vises på listen over søkeresultater. Klikk på de små pilikonene for å utvide alle kategorier i maskinvareverket. Høyreklikk for å avinstallere enheter med et rødt kryssmerke.

Som alltid vennligst legg igjen noen kommentarer eller spørsmål nedenfor i kommentarfeltet eller spør oss på ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt