Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

En guide til AKTIV EX arbeidstråd OPPSIGELSE Blue Screen of Death feilA Guide to the ACTIVE EX WORKER THREAD TERMINATION Blue Screen of Death Error

Feilmeldingen “ACTIVE EX WORKER THREAD TERMINATION” BSOD (Blue Screen of Death) skyldes oppsigelsen av en aktiv ledende tråder uten å gå gjennom koden. Arbeiderens tråd, eller bakgrunnstråd, er en prosess som er opprettet for en oppgave uten brukerinteraksjon. Denne BSOD-feilen skyldes vanligvis problemer og inkompatibiliteter med installerte programvareprogrammer, maskinvare og enhetsdrivere. I mange tilfeller skyldes denne meldingen på grunn av brikkesett og video drivere som ikke er oppdatert, eller ikke installert de nyeste operativsystemoppdateringene og oppdateringene.

Denne BSOD-feilen er også kjent som “ACTIVE_EX_WORKER_THREAD_TERMINATION” og “Windows STOP 0x000000E9”. Noen brukere har rapportert denne BSOD-feilen som vises på skjermen og tvinger en omstart av systemet, noe som resulterer i mulig tap av ikke lagrede data.

AKTIV EX-ARBEIDSTREPSTILLING

For å fikse “ACTIVE EX WORKER THREAD TERMINATION” BSOD-feilen, er den beste metoden å prøve å avinstallere eventuelle programmer eller drivere du nylig har installert (da disse kan ha forårsaket den blå skjermfeilen). Du kan gjøre dette ved å bruke Avinstalleringsprosessen til fjern det siste installerte programvaren og ved å deaktivere en nylig installert driver. Hvis du bruker Windows XP, klikker du bare på Start etterfulgt av Kontrollpanel, Legg til eller fjern programmer, velg et programnavn og velg deretter Fjern for å avinstallere. I Windows 7 og Vista, klikk på Start , Kontrollpanel , Programmer og funksjoner , velg et programnavn og velg deretter Avinstaller.

For å deaktivere installerte drivere, klikk på Start, etterfulgt av et høyreklikk på Computer, og velg deretter Egenskaper på rullegardinmenyen. Velg alternativet Systemegenskaper ved å klikke på maskinvare-fanen, Enhetsbehandling, og dobbeltklikk deretter navnet på enheten eller driveren. Denne prosessen fører til Driver-fanen, som lar deg deaktivere eller avinstallere driveren, oppdatere driveren eller aktivere en tidligere installert versjon.

BSOD-feilen “ACTIVE EX WORKER THREAD TERMINATION” kan bli forhindret ved å installere de nyeste Windows- og programvareoppdateringene, og installere de nyeste driverversjonene fra leverandørnedlastingssider.

Som alltid vennligst legg igjen noen kommentarer eller spørsmål nedenfor i kommentarfeltet eller spør oss på ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt