Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

En guide til ACTIVE EX arbejdstråd OPSIGELSE Blue Screen of Death fejlA Guide to the ACTIVE EX WORKER THREAD TERMINATION Blue Screen of Death Error

Fejlen “ACTIVE EX WORKER THREAD TERMINATION” BSOD (Blue Screen of Death) skyldes opsigelsen af ​​en aktiv executive thread uden at gå igennem rundown-koden. Arbejdstråd eller baggrundstråd er en proces, der er oprettet til en opgave uden brugerinteraktion. Denne BSOD-fejl skyldes normalt problemer og inkompatibiliteter med installerede softwareapplikationer, hardware og enhedsdrivere. I mange tilfælde skyldes denne meddelelse de chipset og video drivere, der ikke er blevet opdateret, eller manglende installation af de seneste operativsystemopdateringer og patches.

Denne BSOD-fejl er også kendt som “ACTIVE_EX_WORKER_THREAD_TERMINATION” og “Windows STOP 0x000000E9”. Nogle brugere har rapporteret denne BSOD-fejl, der vises på skærmen, og tvinger en genstart af systemet, hvilket resulterer i muligt tab af ikke-gemte data.

AKTIV EX WORKER THREAD TERMINATION

For at rette BSOD-fejlen “ACTIVE EX WORKER THREAD TERMINATION” er den bedste metode til at forsøge at afinstallere alle programmer eller drivere, du har installeret for nylig (da disse måske har forårsaget den blå skærmfejl). Du kan gøre dette ved at bruge afinstallationsprocessen til fjern det sidste installerede softwareprogram og ved at deaktivere en nyinstalleret driver. Hvis du bruger Windows XP, skal du blot klikke på Start efterfulgt af Kontrolpanel, Tilføj eller fjern programmer, vælg et softwarenavn og vælg derefter Fjern for at afinstallere. I Windows 7 og Vista, klik på Start , Kontrolpanel , Programmer og funktioner , vælg et software navn og vælg derefter Afinstaller.

Hvis du vil deaktivere installerede drivere, skal du klikke på Start, efterfulgt af et højre klik på Computer og derefter vælge Egenskaber i rullemenuen. Fra indstillingerne Systemegenskaber skal du klikke på fanen Hardware, Enhedshåndtering og derefter dobbeltklikke på navnet på enheden eller driveren. Denne proces fører til fanen Driver, som gør det muligt at deaktivere eller afinstallere driveren, opdatere driveren eller aktivere en tidligere installeret version.

“ACTIVE EX WORKER THREAD TERMINATION” BSOD-fejlen kan forhindres ved at installere de nyeste Windows- og softwareopdateringer og installere de nyeste driverversioner fra leverandør download sites.

Som altid bedes du forlade nogen kommentarer eller spørgsmål nedenfor i kommentarfeltet eller spørg os et spørgsmål på ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
NoFandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.
Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet