Sommarrea!
Upp till 40 % rabatt

på Premium Suite-paketet och få dessutom Parallels Toolbox GRATIS!

Spara
40
%
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

En guide till ACTIVE EX arbetstråd UPPSÄGNING Blåskärm felA Guide to the ACTIVE EX WORKER THREAD TERMINATION Blue Screen of Death Error

“ACTOD EX WORKER THREAD TERMINATION” BSOD (Blue Screen of Death) -felet uppstår vid uppsägningen av en aktiv verkställande tråd utan att gå igenom rundown-koden. Arbetstråden eller bakgrundstråden är en process som skapas för en uppgift utan användarinteraktion. Detta BSOD-fel orsakas oftast av problem och inkompatibiliteter med installerade program, hårdvara och drivrutiner. I många fall beror detta meddelande på chipset och videodrivrutiner som inte har uppdaterats eller att de senaste uppdateringarna och uppdateringarna för operativsystemet inte installerats.

Det här BSOD-felet är också känt som “ACTIVE_EX_WORKER_THREAD_TERMINATION” och “Windows STOP 0x000000E9”. Vissa användare har rapporterat detta BSOD-fel som visas på skärmen och tvingar om en omstart av systemet, vilket resulterar i eventuell förlust av olagrade data.

AKTIV EX WORKER THREAD TERMINATION

För att fixa BSOD-felet “ACTIVE EX WORKER THREAD TERMINATION”, är det bästa sättet att försöka avinstallera alla program eller drivrutiner som du nyligen installerat (eftersom det kan ha orsakat det blå skärmfelet). Du kan göra detta genom att avinstallera processen till ta bort det senaste installerade programmet och avaktivera en nyligen installerad drivrutin. Om du använder Windows XP klickar du bara på Start följt av Kontrollpanelen, Lägg till eller ta bort program, välj ett programnamn och välj sedan Ta bort för att avinstallera. I Windows 7 och Vista, klicka på Start , Kontrollpanelen , Program och Funktioner , välj ett programnamn och välj sedan Avinstallera.

För att inaktivera installerade drivrutiner klickar du på Start, följt av högerklick på Computer och väljer Egenskaper på rullgardinsmenyn. Från alternativen Systemegenskaper klickar du på fliken Hårdvara, Enhetshanteraren och dubbelklickar sedan på enhetens eller drivarens namn. Denna process kommer att leda till fliken Driver, som gör att du kan inaktivera eller avinstallera drivrutinen, uppdatera drivrutinen eller aktivera en tidigare installerad version.

BSOD-felet “ACTIVE EX WORKER THREAD TERMINATION” kan förhindras genom att installera de senaste uppdateringarna för Windows och programvara och installera de senaste drivrutinsversionerna från leverantörs nedladdningswebbplatser.

Vänligen lämna några kommentarer eller frågor nedan i kommentarfältet eller fråga oss på ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt