Sommarrea!
Upp till 40 % rabatt

på Premium Suite-paketet och få dessutom Parallels Toolbox GRATIS!

Spara
40
%
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

En guide till CRITICAL_SERVICE_FAILED Blåskärm felA Guide to the CRITICAL_SERVICE_FAILED Blue Screen of Death Error

Felet CRITICAL_SERVICE_FAILED BSOD (Blue Screen of Death) kan uppstå under initieringsprocessen för Windows Vista och XP, Windows 2008 och Windows 7 och 8. Det här felet uppträder vanligen när operativsystemet stöter på ett problem med en nyinstallerad hårdvaru- eller enhetsdrivrutin . Detta fel resulterar i datorns nödstopp för att förhindra skador och undvika eventuell förlust av data från olagrat arbete.

BSOD

Detta fel orsakas oftast av en saknad eller skadad enhetsdrivrutin eller inkompatibilitetsproblem med en nyinstallerad maskinvara eller drivrutin.

Detta BSOD-fel är också känt som CRITICAL_SERVICE_FAILED och “STOP 0x0000005A”. Vissa användare av Windows har rapporterat det här felet, som normalt visas på skärmen under initialiseringen av systemet.

Du kan lösa problemet CRITICAL_SERVICE_FAILED BSOD genom att starta om och kolla listan över hårdvarukompatibilitet i Microsoft för att verifiera att nyligen installerade drivrutiner och maskinvara är kompatibla med den version av operativsystemet du använder. Du måste ta bort och ersätta enheter och drivrutiner som inte är kompatibla med operativsystemet.

För att avinstallera hårdvaran eller drivrutinen som orsakar felet i Windows 8, tryck på Windows-tangenten och X tillsammans, klicka på Kontrollpanelen och välj sedan Program och funktioner. Markera programmet för avinstallation med piltangenten och klicka sedan på Avinstallera. I Windows XP, Vista och Windows 7 kan avinstallationsprocessen göras genom att successivt klicka på Start, Kontrollpanelen, Lägg till eller ta bort program för Windows XP och Program och funktioner för Windows 7 och Vista och sedan välja programvaran för avinstallation och klicka på Ta bort / Avinstallera.

Du kan också lösa BSOD-felet genom att installera de senaste drivrutinerna. Du kan kontrollera tillgängligheten av drivrutinsuppdateringar från tillverkarens officiella nedladdningssida. För video- och chipsetdrivrutiner kan du hämta lämpliga och uppdaterade versioner från nedladdningswebbplatser för AMD, ATI, Intel och Nvidia. Alternativt kan du använda Driver Reviver för att snabbt uppdatera drivrutinerna

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt