Sommarrea!
Upp till 40 % rabatt

på Premium Suite-paketet och få dessutom Parallels Toolbox GRATIS!

Spara
40
%
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

En guide till KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE Blåskärm felA Guide to the KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE Blue Screen of Death Error

Felnamn: KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE

STOP-kod: 0x000000139

Okej, du har träffats med en relativt allvarlig BSoD, kallad KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE. Låter dåligt, eller hur? Lyckligtvis kan vi hjälpa till. Det här felet visas ibland på din blå skärm med koden ovan, snarare än felnamnet. Hur som helst, det här felet ger oss en aning om hur man ska närma sig problemet.

A Guide to the KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE Blue Screen of Death Error
KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE-felet i Windows 8.

Obs! Om du inte kan starta Windows på grund av denna BSoD, använd BIOS för att ändra Boot Order och prioritera din skivdrivning, ta din Windows installationsskiva och använd det för att reparera och / eller installera om operativsystemet. Om dessa steg inte fungerar har du felaktigt minne som behöver bytas ut.

Om du emellertid kan komma in i ditt operativsystem och du bara stöter på det här problemet, betyder det en av dessa saker: problem med hårddisken, minnesproblem, föråldrade drivrutiner eller ett virus.

KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE och problem med hårddisken

Om du vill kontrollera problem med hårddisken öppnar du Start-menyn / skärmen, klickar på Sök, skriver chkdsk / f C: och ställer in en diskkontroll för nästa gång datorn startas om. Se till att du gör vad du behöver innan du startar om – eftersom en diskkontroll kan ta lång, lång tid. Om du redan har gjort alla arrangemang du behöver och väljer att starta omedelbart, kan din dator mycket väl vara oanvändbar de närmaste timmarna, beroende på hårddiskens storlek och hastighet.

Minnesproblem

För att kontrollera efter minnesproblem, använd Windows inbyggd minnediagnostik, som också kan nås från en sökning. Windows kommer att skanna ditt minne för problem vid din nästa omstart, eller omstartas omedelbart för att göra det, precis som diskkontrollprocessen. Detta borde inte ta så länge som en diskkontroll, men se till att du har dina dokument i ordning innan du börjar en sådan tidskrävande process.

Driverproblem

För att se om du har föråldrade drivrutiner, öppna Enhetshanteraren på samma sätt som du öppnade minnesdiagnostiken och diskkontrollen. Högerklicka på alla dina enheter och klicka på Uppdatera drivrutin. Observera att Windows kanske inte hittar uppdaterade drivrutiner för vissa enheter. Det kan hända att du manuellt måste gå till tillverkarens webbplats för att hitta dem. Alternativt kan du använda vår Driver Reviver- programvara för att göra allt detta automatiskt.

Virusproblem

Om allt detta inte fungerar, har du bara ett virus. Lyckligtvis har vi nyligen gjort en översikt över de bästa gratis antiviruslösningarna . Välj en från listan och se om problemet går bort efter det.

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt