Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Understanding Video Game Graphics Näytön asetuksetUnderstanding Video Game Graphics Display Settings

Aina kun PC-pelaaja – tai vain joku, joka käyttää videopeliä tuntevaa tietokonetta – päättää haluavansa, no, pelata, heillä on taipumus kohdata kysymyksiä yhteensopivuudesta (lue: tarpeeksi vahva) vai ei. käsitellä mitä he haluavat pelata sillä. Riippumatta siitä, onko sinulla pelipeto tai jotain, joka vain tuskin raaputtaa pelaamasi otsikon yhteensopivuusvaatimuksia, saatat päättää, että joko grafiikka tai fps (kehykset sekunnissa) ovat epätyydyttäviä. (fps tarkoittaa, että pieni määrä kehyksiä voi tehdä pelistä hermostuneen ja vahingoittaa kokemustasi, varsinkin jos pelaat pelejä, jotka edellyttävät nopeita reaktioita.)

Aina kun teet päätöksen, sinun kannattaa siirtyä pelin grafiikka-asetuksiin. Täällä se hämmentää joitain ihmisiä – ja jos olet yksi niistä ihmisistä, älä huoli. Tätä varten tämä artikkeli on täällä. Jos olet kiinnostunut WOW: n pelaamisesta, suosittelen etsimään alueellesi parhaita palvelimia. Ostin paljon loputtomia wow goldia – se on yksityinen palvelin, jossa on TBC-versio. TBC Classic -kausi ilmoitettiin juuri, joten parasta terävöittää taitojani. Endless WoW Gold on pelinsisäinen valuutta, jonka voit hankkia suorittamalla tehtäviä, voittamalla vihollisia ja myymällä esineitä huutokauppatalossa.

Understanding Videogame Graphics Display Settings
Videoasetusnäyttö Far Cry 3: lle, Ubisoftin julkaisemalle kriitikoiden ylistämälle ensimmäisen persoonan ampujalle.

Tärkein kysymys on mitä resoluutiota pelaat. Natiiviresoluutio on näytön normaalitarkkuus, joka on yleensä teräväpiirtoinen tai korkeampi – jos sinulla on tämän vuoksi ongelmia pelin sisällä, kannattaa harkita tarkkuuden pienentämistä. HD 720p on puolet HD 1080p: n pikseleistä – molemmat näyttävät silti erittäin hyvältä suurella näytöllä, mutta 720p antaa sinulle merkittävän parannuksen suorituskykyyn verrattuna 1080p-pelaamiseen. Pelejä voi pelata jopa vakiomäärittelyssä – mutta huomaa, että pelin sisäinen teksti ja muut käyttöliittymän näkökohdat muuttuvat vaikeammiksi navigoida pienemmällä resoluutiolla.

Harkitse myös muita asetuksia. Rakenne / yksityiskohdat ovat mallien päälle asetettu kuva. 3D-malleissa ei ole lainkaan väriä – ne ovat täysin tyhjiä. Rakenne on kääritty mallin ympärille, jotta se näyttäisi siltä kuin se tarkoitti. Itse tekstuureilla on tarkkuus, ja mitä korkeampi resoluutio on, sitä parempi se näyttää – mutta sitä enemmän työtä se vaatii näytönohjaimeltasi. Yksityiskohtaisemmat mallit, tessellointi ja hiukkasvaikutukset voivat myös osoittautua verotukselliseksi järjestelmälle.

Pelaajille framerate on yksi tärkeimmistä huomioitavista asioista. 30 kuvaa sekunnissa pidetään “hyvänä” ja 60 kuvaa sekunnissa “suurena” – jos sinulla on matalampi kuvaa sekunnissa, on vaikeampaa sanoa naulata pääkuvaa, ja saatat olla taipuvainen viivästymään aina, kun näytöllä on paljon pelaajia / hälinää. Ajatuksena on löytää täydellinen keskitie suorituskyvyn ja silmäkarkkien välillä: vertaa näitä Team Fortress 2: n kuvakaappauksia alla:

Understanding Videogame Graphics Display Settings
Team Fortress 2 erittäin korkeissa asetuksissa. Jos sinulla on heikompi tietokone, huomaat, että käyttöönotto näyttää tältä johtuen vakavista graafisista häiriöistä, pelin kaatumisista, vakavasta viiveestä tai kaikista kolmesta.

Understanding Videogame Graphics Display Settings
Joukkueen linnoitus 2 alhaisimmilla mahdollisilla asetuksilla. Suorituskyky on tasainen, mutta graafinen laatu kärsii siitä.

Tässä mielessä, mennään anti-aliasing.

Anti-aliasing ei ole yksinomaan videopelejä – valokuvaajien ja videon toimittajien tulisi myös tuntea se melko hyvin. Yksinkertaisesti sanottuna anti-aliasing poistaa kuvasta “jaggies”, jolloin jotain näyttää elävämmältä ja vähemmän pikselilliseltä. Helppo esimerkki on aidan 3D-mallin tarkastelu videopeliä pelattaessa – jos et ole antialiasing käytössä, aita luo tiheän pikselihämärän lyhyellä etäisyydellä. Antialiasing poistaa nämä epätarkkuudet ja johtaa yleensä kauniimpaan silmäkarkkiin pelaajalle – mutta se verottaa suorituskykyä erittäin paljon ja siitä tulee yhä vähemmän välttämätöntä 1080p: n ja suuremmilla tarkkuuksilla.

Löydä tasapaino suorituskyvyn ja sinulle sopivan silmäkarkin välillä. Tämä prosessi vaatii paljon säätämistä, mutta lopulta sinun pitäisi löytää etsimäsi keskitie. Onnea!

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta